Werty

Blytz revine în scena competițională la Counter-Strike 2

Blytz revine în scena competițională la Counter-Strike 2

La finalul verii anului 2023 jucătorul român Raul “Blytz” Gligor a anunțat faptul că va intra într-o pauză competițională. Încă de atunci nu am mai avut ocazia de a-l urmări pe tânărul talentat decât alături de naționala României la Campionatul Mondial de la Iași și sub formă de stand-in pentru polonezii de la Pompa.

În urmă mai multor luni de pauză, Blytz a revenit pe conturile sale de social media cu anunțul că este pregătit să se alăture unei noi echipe. Tot în această perioadă, contractul său cu cei de la Enterprise a expirat, ceea ce înseamnă că jucătorul român era mult mai ușor de căutat și contactat pentru a își pune semnătura pe un nou contract.

La aproximativ o lună de la anunțul de Free Agency al jucătorului român, acesta a revenit în lumina reflectoarelor cu anunțul făcut de către cei de la Dynamo Eclot, noua sa echipă. Din cauza rezultatelor, organizația din Cehia a ales că are nevoie de o schimbare majoră, așadar s-a despărțit de doi jucători din țara lor pentru a merge pe o echipă internațională cu core Ceh. Cele două transferuri au constat în semnarea romanului nostru Blytz și a talentatului suedez, kreaz, care a fost adus de la Wings Up, o echipa de pe locul 94 mondial care figura în Asia.

Această mutare este, pe hârtie, una foarte bună pentru Blytz din mai multe motive. În primul rând, jucătorul român este deja obișnuit cu coechipierii din Cehia, acesta având o aventură destul de lungă la Enterprise. De asemenea, Dynamo ECLOT sunt o echipă care au reușit mereu să se ridice în clasamentul internațional, fiind principalii rivali ai celor de la Enterprise în perioada de activare a lui Blytz alături de fosta sa echipă, ceea ce înseamnă că acest line-up va căuta să depășească rezultatele obținute în trecut.

image 8

La 15 zile de la anunțul oficial făcut pe conturile celor de la ECLOTBlytz a avut ocazia de a debuta alături de noii săi coechipieri în EPL Season 14 Division 2. Primul meci al celor de la ECLOT în noul sistem a fost împotriva Sinners Academy în cadrul grupelor competiției. Din fericire, meciul a arătat foarte bine, echipa din Cehia câștigând fără reținere cu scorul de 2-0.

image 9

De asemenea, 4 zile mai târziu, ECLOT au lovit din nou în grupa A, reușind să îi învingă pe cei de la Aurora YB pentru o calificare în Playoffs. Succesul echipei lui Blytz a arătat la fel ca cel precedent, adică cu scorul de 2-0, iar noul line-up pare a fi pregătit de realizări. Este de notat și faptul că Blytz a avut două evoluții bune, făcând abstracție de faptul că a lipsit pentru atâta timp și revenind cu forțe proaspete pentru a demonstra că este un jucător de clasă mondială.

image 10

Nu vom avea mult de așteptat până când îl vom revedea pe Blytz în acțiune, deoarece acesta urmează să joace și în PGL CS2 Major Copenhagen Europe RMR Open Qualifier 1 care se desfășoară tot astăzi, 8 ianuarie 2024.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI