Werty

Blytz părăsește temporar Let us Cook și intră într-o pauză competițională

Blytz părăsește temporar Let us Cook și intră într-o pauză competițională

La jumătatea lunii iulie cei de la Let us Cook au trecut prin câteva schimbări, printre care și plecarea jucătorului român Alexandru “s0und” Ștefan. După această mutare echipa din Polonia rămânea cu un singur jucător român, mai exact Blytz, iar acesta părea că urmă să continue alături de coechipierii săi, mai ales după ce au câștigat primele meciuri după plecarea conaționalului sau.

Pauza lui Blytz

Pe data de 3 august, la scurt timp după duelul dintre Let us Cook și FTWBlytz a anunțat faptul că va întră într-o pauză competițională de aproximativ o lună, urmând să revină pe server alături de echipa națională a României la IESF 2023 Iași. Această pauză pe care jucătorul român o va lua este legată de probleme personale, așa cum a spus pe contul său de Twitter.

Tot în acest Tweet, Blytz a spus faptul că nu poate fi jucătorul care vrea să fie din cauza problemelor prin care trece, iar această scădere de formă poate fi observată și pe HLTV, unde Rating-ul sau nu arată la fel cum o făcea în trecut.

image 3

Alături de Let us CookBlytz a jucat 115 hărți doar pe HLTV și a fost un pilon destul de stabil în echipa cu mai mulți jucători polonezi, printre care și legendarul Snax. Momentan nu se știe dacă jucătorul român se va întoarce în aceeași echipă sau va schimbă line-up-ul, dar acum așteptăm doar să îl revedem pe Blytz pe server mai puternic ca niciodată.

Ce se va întâmpla cu Let us Cook

Momentan cei de la Let us Cook vor ieși din vizorul nostru, deoarece nu mai au niciun jucător care să reprezinte steagul țării noastre, dar este totuși important să știm ce se va întâmpla cu ei. Până la această oră niciunul dintre coechipierii jucătorului român nu s-a pronunțat în legătură cu situația, singura interacțiune fiind un retweet din partea contului oficial al organizației. 

Pentru echipa poloneză nu mai urmează niciun turneu relevant până în octombrie, dar vor fi câteva Open Qualifiers și alte competiții unde vor fi invitați care vor apărea pe parcurs. Este devreme să vorbim despre ceea ce se va întâmplă în line-up, iar o revenire a lui Blytz nu este imposibilă până la startul ESL Challenger League Season 46, unde Let us Cook vor avea nevoie de un line-up cât mai puternic pentru a concura cu restul echipelor, printre care și nume de la Major.

image 4

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI