Werty

BLAST day 4: NAVI cad în Lower Bracket după etapa a doua

BLAST day 4: NAVI cad în Lower Bracket după etapa a doua

În urmă cu 4 zile cei de la BLAST Premier au dat startul primului concurs din noul sezon competițional, concurs care are că integraliști și doi jucători nou transferați. OG Esports 🇪🇺 și NAVI 🇺🇦 sunt cele două echipe care au și un reprezentant al țării noastre în liniile lor, iar ambele formații au avut deja ocazia de a debuta în grupe diferite, iar rezultatele au fost unele relativ îmbucurătoare.

După ce echipa lui iM a câștigat împotriva celor de la Astralis 🇩🇰 cu scorul de 2-1, iar Regali și trupa sa au fost învinși de FaZe 🇪🇺, urma să îi vedem pe cei de la NAVI 🇺🇦 jucând al doilea meci cu o zi mai devreme decât OG Esports 🇪🇺. Echipa din CIS urmă să îi întâlnească chiar pe cei clasați pe locul 1 în lume, Heroic 🇩🇰, un meci deloc accesibil pentru NAVI 🇺🇦, dar, în același timp, nu imposibil de câștigat. 

image 16

Etapa a doua

Meciul dintre NAVI 🇺🇦 și Heroic 🇩🇰 urma să trimită una dintre cele două formații în marea finală a grupei care asigură un loc direct în BLAST Premier Fall Finals 2023, în timp ce echipa învinsă urmă să cadă în Lower Bracket și să joace pentru un loc în aceeași finală cu câștigătoarea dintre Astralis 🇩🇰 și BIG 🇩🇪. Din păcate, echipa care a câștigat duelul a fost chiar Heroic 🇩🇰, iar NAVI 🇺🇦 vor fi nevoiți să lupte în continuare pentru a ajunge la o rejucare a duelului. Meciul a arătat astfel:

Natus Vincere 🇺🇦

  • Oleksandr “S1mple” Kostyliev 🇺🇦
  • Aleksi “Aleksib” Virolainen 🇫🇮
  • Mihai “iM” Ivan 🇷🇴
  • Valeriy “b1t” Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas “jL” Lekavicius 🇱🇹
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Heroic 🇩🇰
Natus Vincere 🇺🇦 vs Heroic 🇩🇰
Group Stage
Upper Final
Mirage
Inferno
916
1016
Heroic 🇩🇰
Heroic 🇩🇰

De partea cealaltă, BIG 🇩🇪, echipa din Germania, a învins Astralis 🇩🇰, așadar urmează să vedem un duel între NAVI 🇺🇦 și BIG 🇩🇪 pentru al doilea loc în marea finală a grupei. Meciul se va juca pe data de 18 iulie de la ora 19:30.

image 17

Ce urmează pentru iM și Regali

Să nu uităm că și OG Esports 🇪🇺 sunt participanți în acest turneu și vor mai avea meciuri. Echipa lui Regali îi va întâlni pe G2 Esports 🇪🇺 astăzi, 17 iulie, de la ora 19:30, în Lower Bracket, așadar echipa ce va pierde astăzi va ieși din grupă fără victorie.

image 18

Din fericire, formatul acestui turneu este unul care îi ajută pe jucători, deoarece echipele care vor pierde în grupe vor ajunge mai departe într-un Knockout Stage unde echipele de pe locurile 3 și 4 vor juca în “sferturi”, în timp ce locurile 2 vor aștepta în meciul decisiv. După tot acest Single Elimination Bracket vom mai afla alte trei echipe ce vor merge mai departe în BLAST Premier Fall Finals, în timp ce pierzătoarele vor ajunge în Showdown unde vor lupta pentru ultima șansă de a trece mai departe.

image 19

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI