Werty

BlAST Day 2: Cum au arătat debuturile jucătorilor români în BLAST Premier Fall Groups 2023

BLAST Day 2: Cum au arătat debuturile jucătorilor români în BLAST Premier Fall Groups 2023

În urmă cu câteva săptămâni, un eveniment BLAST a pus capăt unui sezon încântător pentru comunitatea din România. La o luna distanță, aceiași organizatori deschid noua stagiune de Counter-Strike, dar de această dată lucrurile stau diferit pentru românii noștri. După ce iM și Regali au prins transferuri la NAVI 🇺🇦, respectiv OG Esports 🇪🇺, peste vară, a devenit clar faptul că îi vom urmări în mai multe evenimente importante, inclusiv BLAST Premier Fall Groups 2023.

Cum au arătat grupele românilor

Din fericire, NAVI 🇺🇦 și OG Esports 🇪🇺 au fost plasate în două grupe diferite, astfel, șansele de a le vedea pe ambele în faza de Playoffs cresc destul de mult. Echipa lui iM se regăsește în grupa B lângă nume precum Heroic 🇩🇰, BIG 🇩🇪 și Astralis 🇩🇰, în timp ce Regali se va duela cu FaZe 🇪🇺, G2 🇪🇺 și Liquid 🇪🇺 în grupa C.

image 9
image 10

În timp ce NAVI 🇺🇦 are o grupă ceva mai accesibilă, comparativ cu alte nume mari din acest concurs, se pare că OG Esports 🇪🇺 nu au avut același noroc precum echipa din CIS și au picat într-o grupa a morții cu 3 echipe foarte puternice.

Primele meciuri ale jucătorilor

iM și NAVI 🇺🇦 au avut un debut împotriva altei echipe ce a trecut prin niște schimbări categorice de line-up, mai exact Astralis 🇩🇰, echipa cu cu care au avut un meci destul de strâns. NAVI 🇺🇦 au pierdut prima hartă, dar apoi au avut puterea de a întoarce întreagă serie și a învinge echipa daneză. Line-up-ul echipei și rezultatele au arătat astfel:

Natus Vincere 🇺🇦

  • Oleksandr “S1mple” Kostyliev 🇺🇦
  • Aleksi “Aleksib” Virolainen 🇫🇮
  • Mihai “iM” Ivan 🇷🇴
  • Valeriy “b1t” Vakhovskiy 🇺🇦
  • Justinas “jL” Lekavicius 🇱🇹
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
Natus Vincere 🇺🇦 vs Astralis 🇩🇰
Natus Vincere 🇺🇦 vs Astralis 🇩🇰
Natus Vincere 🇺🇦 vs Astralis 🇩🇰
Group Stage
Opening Round
Ancient
Nuke
Overpass
816
166
1612
Astralis 🇩🇰
Natus Vincere 🇺🇦
Natus Vincere 🇺🇦

În grupa COG Esports 🇪🇺 au prins un meci mult mai greu împotriva celor de la FaZe 🇪🇺, locul 3 mondial. Așa cum multă lume se aștepta, echipa mai sus clasată a ieșit și învingătoare, dar a fost un meci foarte strâns în care Regali a fost personaj principal și MVP pentru echipa să. Meciul a arătat astfel:

OG Esports 🇪🇺

  • Iulian “Regali” Harjău 🇷🇴
  • Nemanja “nexa” Isaković 🇷🇸
  • Dion “FASHR” Derksen 🇳🇱
  • Nils “k1to” Gruhne 🇩🇪
  • Maciej “F1KU” Miklas 🇵🇱
EchipeStagiuHărțiScoruriCâștigători
OG Esports 🇪🇺 vs FaZe 🇪🇺
OG Esports 🇪🇺 vs FaZe 🇪🇺
Group Stage
Opening Round
Inferno
Mirage
14-16
9-16
FaZe 🇪🇺
FaZe 🇪🇺

Ce urmează pentru cele două echipe?

Am văzut o primă zi de BLAST Premier cu rezultate împărțite, dar asta nu înseamnă că vor fi și ultimele, deoarece echipele vor mai avea de luptat în viitoare etape pentru a ajunge fie în Playoffs, fie în BLAST Premier Fall Showdown sau mai bine zis, Last Chance QualifierNAVI 🇺🇦 vor juca în Upper Bracket împotriva numărului 1 mondial, Heroic 🇩🇰, așadar se pare că nici echipa lui iM nu va avea o viață ușoară până la final. De partea cealaltă, OG Esports 🇪🇺 au și ei un meci greu cu G2 🇪🇺, da r nu este unul imposibil, deoarece echipa din Franța nu este în cea mai bună formă.

image 12
image 15

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI