Werty

csgoparismajor2023primul

BLAST anunță CS:GO Major Paris 2023

600px BLAST Paris Major 2023 darkmode

BLAST anunță CS:GO Major Paris 2023


Turneele CS:GO Major, cunoscute în mod obișnuit ca Majors, sunt competiții cu un fond de premii de cel puțin 1.000.000$. Prima ediție a campionatul mondial din 2023 va avea loc între 8 mai și 21 mai. Evenimentul va fi găzduit la Paris, fiind primul major care va avea loc în Franța și primul care va fi găzduit de BLAST, după ce multe persoane din comunitate l-au chemat pe organizatorul turneului din Danemarca să preia cel mai mare și mai prestigios eveniment din calendar.

BLAST Paris Major

Primul major în Franța

BLAST a confirmat că primul CS:GO Major va avea loc la Paris, așa cum s-a speculat și raportat pe scară largă. Informațiile sugerează că nu sunt de așteptat schimbări majore la sistemul Major, deoarece 24 de echipe care se califică prin evenimentele RMR vor concura în trei etape ale turneului. Se speculează că cea mai mare parte a turneului se va desfășura cu ușile închise, dar pentru playoff-urile din 18-21 mai, fanii vor fi primiți să urmărească meciurile de la Accor Arena, care are o capacitate de 7.000-23.000 de persoane, în funcție de configurație. La fel ca celelalte major-uri recente, acesta va avea un prizepool de 1.250.000$ (Update 13 Sep).

Președintelui Franței, Emmanuel Macron și-a exprimat în campania sa pre-electorală din aprilie, promisiunea de a sprijini scena esports-urilor din țară și ambiția ca Franța să găzduiască un CS:GO Major și alte evenimente sportive.

BLAST va organiza primul lor major

Într-o declarație pe site-ul celor de la BLAST, CEO-ul BLAST, Robbie Douek, a promis că va îndeplini așteptările comunității și va oferi „cel mai mare major de până acum”.

BLAST a avut întotdeauna ambiția și visul de a fi implicat într-un Major, un eveniment care este privit pe bună dreptate drept vârful esports-urilor și jocurilor competitive. Am urmărit și am așteptat momentul potrivit pentru a oferi un Major de neuitat”. ??

BLAST has always had an ambition and dream to be involved in a Major, an event that is rightly viewed as the pinnacle of esports and competitive gaming. We’ve been watching and waiting for the right moment to deliver an unforgettable Major”. ??

Robbie Douek ??, BLAST CEO

„Anul viitor marchează 10 ani de Majors și suntem foarte încrezători că vom marca această ocazie prin oferirea celui mai mare Major de până acum pentru ca fanii CS:GO să-l experimenteze și să se bucure. Vom lucra îndeaproape cu Valve pentru a ne asigura că îndeplinim și depășim așteptările comunității și că vom oferi un eveniment incredibil.”, completează acesta.

Sursa: HLTV.org

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

RobertoIonut06

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI