Werty

123123Y

Benchgang castiga Kaufland UPGRADE cu €20,000 premii

ku logo

Benchgang castiga Kaufland UPGRADE cu €20,000 premii


In urmă cu 3 zile a avut loc marea finală a turneului de Counter-Strike: Global Offensive Kaufland UPGRADE, o inițiativă a Kaufland România și premiată de către aceeasi companie. Premiile au fost prevăzute astfel:

Screenshot 35

În urma celor 4 serii de calificari, care au avut loc pe datele 2, 3, 4 și 5 decembrie, s-au format 2 grupe:

  • Grupa A – din care au făcut parte echipele OneTap Gaming, benchgang, Aimmers și KTRL;
  • Grupa B – din care au făcut parte echipele suxeN, allStars Gaming, Infinite Gaming și RedPack Hunters;

Finalizarea grupelor a dus direct la semifinalele concursului, unde suxeN (Palash, Românu, 7kick, s0und și ReuS) a întâlnit echipa benchgang (iM, adeX, Blytz, SEMINȚE și CHANKY), iar allStars Gaming (l0rd, cox, nJ, ERSIN și h4rder) s-au confruntat cu echipa OneTap Gaming (swiffter, GEOHYPE, adron, smekk și MoDo).

În urmă unor lupte duse de către aceștia pentru a ajunge în marea finală in grupa, benchgang a reușit să se impună în fața celor de la allStars Gaming cu scorul de 2-0 (Vertigo: 16-10, respectiv Mirage: 16-2), iar allStars Gaming au câștigat în fața celor de la OneTap Gaming cu scorul de 2-0 (Dust 2: 16-8, respectiv Nuke: 16-13).

Finala:

Screenshot 36
Screenshot 37

Finala a fost una grandioasă, cu o luptă strânsa. Asta, atât din punct de vedere al jucătorilor, care au avut prestatii considerabile, cât și din partea spectatorilor, care au urmărit și și-au susținut echipa favorită. Benchgang a reușit să se impună în fața celor de la allStars Gaming cu scorul de 3-2 și și-a asigurat marele premiu al acestui concurs, cele 5 PCuri High-End.

In ceea ce privește ultima hartă, a intervenit o modificare a lineupului celor de la benchgang, unde starplajerz a fost înlocuit cu iM. Jocul final a fost concretizat cu următoarele scoruri:

MirageDust 2InfernoVertigoAncient
benchgang (scoruri)1612201616
allStars Gaming (scoruri)121622123
Pick-uriallStars GamingbenchgangallStars GamingbenchgangallStars Gaming

In final, clasamentul a aratat astfel:

In final, clasamentul a aratat astfel:

  • ? Benchgang
  • ? allStars
  • ? suxeN / OneTap

Sursa: Kaufland UPGRADE

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI