Werty

Thumbnail Articol 1200x630

AoD și Astralis încheie sezonul de Winter Split în Top 6

LEC – Rezultate Grupe Winter Split

Antrenorul Baltat ”AoD” Alin-Ciprian și echipa sa ,Astralis, au avut rezultate mult peste așteptări, reușind să termine pentru prima data în istorie un Split din LEC în primele 6 echipe.

Iată cum au decurs meciurile din ultima faza grupelor din sezonul regulat de Winter Split de LEC:

Astralis

Astralis logo.svg

Elevii lui AoD au fost puși într-o grupă grea, alături de G2 Esports, MAD Lions și Team BDS.

În semifinalele din Upper Bracket, Astralis a jucat contra MAD Lions, pierzând cu 2-1, reușind să pună probleme campionilor LEC din 2021.

În Lower Bracket, AoD a reușit să-și conducă echipa spre victorie împotriva echipei Team BDS, învingându-i cu scorul de 2-1, revenind dintr-un deficit de 0-1. AoD a adaptat draft-ul campionilor pentru jucătorii săi în jocurile 2 și 3 din acest Best of 3, demonstrându-și cunoștințele vaste despre Meta-ul din sezonul curent și aducând echipei Astralis prima victorie într-un Best of 3 din LEC.

În meciul de decidere pentru locul 2 în grupă, Astralis s-au duelat din nou contra MAD Lions, însă de această dată AoD și echipa sa nu au avut răspuns jocului adversarilor. MAD Lions i-au învins cu ușurință pe Astralis, asigurându-și ultimul loc din Playoffs.

Aceasta este primul Split de LEC în care AoD reușește calificarea mai departe din sezonul regulat. Faptul că Astralis au reușit să câștige un Best of 3 și să termine în primele 6 echipe reprezintă o dublă-performanță pentru echipa antrenată de AoD. Majoritatea analiștilor au prezis la începutul sezonului că Astralis va termina pe ultimele 2 locuri în Winter Split, dar AoD a reușit să le demonstreze de ce este echipa sa în stare.

Playoffs Winter Split

În Playoffs, niciun român nu va fi prezent. Următoarea apariție a lui Odoamne, Xerxe și AoD va fi pe 11 martie, la debutul sezonului de Spring Split din LEC.

Până atunci, în această săptămână are loc Playoffs-ul LEC, unde G2 Esports s-au calificat în finală după ce i-au bătut într-un meci exploziv pe KOI cu 3-1. Fosta echipă a lui Odoamne și actualii campioni ai LEC, KOI, își așteaptă în semifinale adversara sâmbătă, 24 februarie, după duelul dintre SK Gaming și MAD Lions. Toate meciurile din Playoffs se dispută în format Best of 5, iar câștigătoarea din Winter Split își va asigura un loc la turneul MSI și în marea finala LEC din vară.

Playoffs LEC Winter Split 2023

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI