Werty

ANUNȚ OFICIAL! Blast Fall Showdown se va ține pe CS:GO

ANUNȚ OFICIAL! Blast Fall Showdown se va ține pe CS:GO

Miercuri, 27 septembrie, s-a lansat oficial CS2, iar această lansare a noului joc a venit cu foarte multe întrebări către organizatorii turneelor de Esports care s-au regăsit într-o situație foarte complicată. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că toată lumea credea că CS:GO va dispărea odată cu această lansare, iar turneele ar urmă să fie mutate instant pe CS2.

Din cauza opririi meciurilor care se jucau chiar în momentul lansării jocului, mai mulți organziatori, printre care și ESLCCT sau IEM, au fost nevoiți să anunțe faptul că concursurile lor se vor juca pe CS:GO în continuare. În ESL Pro League a fost și un meci mai controversat, între Monte 🇺🇦 și Complexity 🇺🇸, în care jucătorii au fost nevoiți să joace offline și să aplice default loadouts pentru a nu aștepta până a doua zi să joace harta finală, iar echipa câștigătoare să mai joace încă un Bo3 în aceeași zi.

BLAST Premier Fall Showdown

Având în vedere că doi jucători români vor juca în BLAST Premier Fall Showdown, trebuie să fim cu ochii pe acest concurs, iar fiecare update este unul care ne interesează. De această dată au fost niște informații cruciale comunicate de către organizatorii concursului în legătură cu jocul pe care se va figura turneul. Decizia celor de la BLAST a fost în favoarea CS:GO-ului după ce s-a aflat faptul că acesta poate încă să fie accesat și ar fi și cea mai bună opțiune.

image 53

Conform HLTV, motivul pentru care această decizie are legătură cu faptul că echipele nu au avut timpul necesar pentru a se pregăti de noul meta și de a se antrena pe CS2. Un alt argument ar fi și cel că CS2 nu este chiar jocul complet încă și are câteva găuri care se pot simți ușor la nivelul pro. Astfel, BLAST nu se grăbesc să ia vreo decizie pripită și susțin că ar vrea să facă schimbarea pentru Fall Finals când, teoretic, echipele ar trebui să fie pregătite.

image 54

Ce meciuri vor avea jucătorii români

Din moment ce ne apropiem din ce în ce mai rapid de dată de start a BLAST Premier Fall Showdown, ar trebui să discutăm și despre meciurile pe care le vor avea cei de la OG Esports 🇪🇺, respectiv Movistar Riders 🇪🇸 care sunt deja 100% confirmate.

image 55

OG Esports 🇪🇺, echipa căzută din Fall Groups care s-a descurcat destul de bine, dar nu a avut acel element final necesar pentru calificarea direct în Fall Finals. Echipa lui Regali îi va întâlni pe cei de la G2 Esports 🇪🇺 în primul meci, fiind unul foarte greu pentru aceștia. Trebuie să luăm în calcul și faptul că acest joc ne aduce noi surprize în fiecare zi, printre care și calificarea celor de la Victory Zigzag 🇧🇬 în acest concurs, așadar orice este posibil pentru acest meci. Acțiunea va fi live de la ora 19:00, pe data de 5 octombrie.

image 56

Nici de partea cealaltă, Movister Riders 🇪🇸 nu se pot laudă cu vreun adversar mai ușor. Echipa lui AdamS îi va întâlni pe cei de la Cloud9 🇷🇺, neconfirmatul Power House care oricând poate distruge orice echipă care îi pășește în cale. Acest meci poate avea orice outcome, deoarece Movistar Riders 🇪🇸 sunt una dintre cele mai în formă echipe din lume la ora actuală, așadar este greu de numit o favorită pentru acest duel. Acest meci se va juca se va juca tot pe dată de 5 octombrie, cu 3 ore înainte de cei de la OG Esports 🇪🇺.

image 57

Pe lângă această împărțire pe Bracket, cei doi jucători români mai împart un ghinion imens, deoarece au fost puși exact în aceeași parte de Bracket, ceea ce înseamnă că în cazul în care ambele câștigă, unul dintre ei va fi oricum eliminat într-un duel direct.

image 59

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI