Werty

andu alls

Andu este oficial al 5-lea jucător al celor de la AllStars

cropped logo x2 1

Andu este oficial al 5-lea jucător al celor de la AllStars


d
232

După ocuparea locului 4 la SuperBattles în urmă cu aproximativ 2 luni, Alin “cox” Mocean a părăsit echipa AllStars Gaming, iar după qualifier-ul cu numărul 3 pentru RMR, AllStars au oficializat adiția noului jucător estonian Andreas “aNdu” Maasing, care deja a evoluat alături de organizația românească atât în qualifierele pentru major, cât și în cele pentru ROPL Stars și Esea Cash Cup.

Noul look al celor de la AllStars

AllStars ??

  • ?? Oleru “xAHEN” Dragos
  • ?? Gligor “RENNE” Rafael
  • ?? Alexandru “l0rd-dll” Băicianu
  • ?? Ivan ‘Rock1nG’ Stratiev
  • ?? Andreas ‘aNdu’ Maasing

În această formație care stă în picioare de aproape o lună, AllStars Gaming au reușit o calificare pentru ROPL Stars și rezultate interesante în qualifierele pentru RMR, precum momentele în care au ținut frâu celor de la Astralis ??, respectiv Movistar Riders ??, echipe ce se află ambele în top 10 pe hltv. AllStars au făcut această mutare oficială printr-un videoclip de highlights de la meciul împotriva Movistar Riders ??:

Istoricul lui Andu

Noul jucător estonian al celor de la AllStars a mai evoluat până în acest moment la diferite echipe precum sC eSports ?? și Levadia ??, echipe alături de care a adunat în total 3 sezoane în esea Main și unul în esea Advanced și multe apariții în diferite qualifiere și chiar pe hltv, acolo unde are 5 meciuri jucate și un rating total de 0.95.

image 16

Pentru AllStars mai urmează competiții, precum ultima șansă la RMR, Esea Cash Cup, ROPL Stars, turnee în care Andu îi va ajută pe AllStars să câștige meciurile ce vor urma.

Sursa: hltv.org youtube.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI