Werty

ANa și lauNX participă la YaLLa Compass Spring 2024

ANa și lauNX participă la YaLLa Compass Spring 2024

Începutul anului 2024 a readus multe echipe sau jucători din România pe server, dând și startul primului sezon integral de CS2. Totuși, o parte dintre echipele acestea nu au avut ocazia de a debuta până acum. Printre aceste echipe se numără și Nigma Galaxy 🇷🇺, formația unde Ana evoluează și care nu a fost văzută pe HLTV anul acesta. În aceeași oală se află și noua echipă a lui LauNX, cu toate că ei sunt deja participanți în EPL Season 13 și au apărut pentru scurt timp în Qualifierele pentru RMR. Astfel, începând cu ziua de astăzi, este un nou start pentru ambele formații, YaLLa Compass Spring 2024.

image 66

Este de menționat faptul că în acest concurs au fost invitate 16 echipe care se vor duela în clasicul sistem Swiss pentru cele 8 locuri de calificare ce vor duce în YaLLa Compass Spring 2024 Main Event, un concurs cu prize-pool de 25.000$.

image 67

Putem vedea multe nume cunoscute în acest turneu, ceea ce ne spune că nu este chiar sigur cine va ocupa locurile de calificare mai departe, dar un criteriu pe care ne putem baza sunt Ranking-urile. Putem începe prin a spune că deși sunt campioane mondiale, fetele de la Nigma Galaxy 🇷🇺 sunt cea mai slabă cotată echipă din concurs, din cauza lipsei de activitate în ultimele luni. Echipa Anei ocupă locul 172 pe HLTV în acest moment și este aici să demonstreze de ce este în stare.

image 69

De partea cealaltă, deși sunt o echipă de abia formată, cei de la BLEED 🇪🇺 ocupă un loc mult mai sus în acest clasament. Datorită rezultatelor de pe HLTV care, deși sunt puține, sunt destul de bune, LauNX și colegii săi au fost plasați pe locul 75 mondial, cu aproape 100 de locuri mai sus decât conaționala sa, Ana.

image 70

Nigma Galaxy 🇷🇺 este una dintre echipele care va deschide turneul, fiind parte din meciul de deschidere care se va juca chiar astăzi. Din păcate, acest prim meci este unul chiar destul de greu pentru Ana și colegele sale, deoarece seeding-ul lor nu a fost chiar cel mai generos. Fetele vor debuta astăzi, 29 ianuarie, de la ora 13:00 cu cel mai bine cotată echipă, Sprout 🇩🇰.

image 71

În timp ce le putem vedea pe Nigma Galaxy 🇷🇺 astăzi, pentru cei de la BLEED avem de așteptat până miercuri. Echipa lui lauNX se poate lăuda cu un meci ceva mai ușor decât al Anei. Noua echipă internațională va debuta în față celor de la 9INE 🇵🇱, echipa din Polonia care, deși are un line-up bun, aceștia sunt într-o scădere de formă după cedarea core-ului către ENCE 🇵🇱. Meciul se va desfășura pe dată de 31 ianuarie de la ora 13:00.

image 72

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI