Werty

Ana nominalizată la HLTV Awards - Women's player of the year

Ana nominalizată la HLTV Awards – Women’s player of the year

Dumbravă “ANa” Ana este prima persoană la care oricine se gândește atunci când vine vorba de CS:GO feminin, ea fiind practic fața acestei părți a esport-ului, românca noastră a reușit să se facă cunoscută nu doar intern, ci și internațional, toată lumea observând faptul că este talentată și are multe de arătat. Pe lângă nominalizarea individuală a Anei pentru titlul de “Cea mai în formă jucătoare a anului“, echipa sa, Nigma Galaxy ??, a obținut și ea un loc la HLTV Awards 2022, fiind nominalizată la titlul de “Cea mai bună echipa feminină a anului“, bineînțeles, și organizația rusească și jucatoarea noastră pleacă cu prima șansă, acestea dominând practic anul 2022 pe partea feminină de Counter-Strike.

Anul 2022 pentru Ana

Nigma Galaxy ?? și-a arătat încă de la începutul anului planul de a domina scena feminină de Counter-Strike, prin câștigarea categorică a ESEA Female Cash Cup: Europe – Winter 2022 #2, acest turneu pornind doar ca o pregătire pentru ceea ce urma, pe parcursul anului 2022, Nigma Galaxy ?? au câștigat de 5 ori ESEA Impact Cash Cup, au câștigat competiții precum Prime League Female Season 1ESL Impact Valencia și GirlGamer Esports Festival 2022: Ceuta, cele mai importante rezultate fiind cele obținute în ESL Impact League acolo unde Nigma Galaxy ?? sunt Back-To-Back Champions, câștigând ambele ediții din 2022.

image

Pe partea individuală, Ana a fost deasupra oricărei așteptări, reușind să arate că a avut cea mai bună performanță pentru o jucătoare de Counter-Strike, fiind chiar comparată uneori cu legenda S1mple. Rating-ul ei de pe HLTV se ridică la 1.27, iar statisticile sale sunt unele pe care nu le întâlnești chiar oriunde.

image 1

HLTV Awards va avea loc pe data de 14 ianuarie, atunci când putem afla dacă Ana va lua premiul pe care fiecare român îl dorește pentru jucătoarea noastră.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI