Werty

Untitled-1

Am testat UltraWide gaming in 2021 – Huawei MateView GT

size 0526 1
HUAWEI MateView GT – 34 inch

Am testat UltraWide gaming in 2021 – Huawei MateView GT


Redactia noastra a avut in teste la Werty un monitor de gaming ultrawide lansat de HUAWEI, model MateView GT de 34 inch. Si experienta e fenomenala!

Gaming-ul casual facut si mai placut decat era inainte

Si stati sa ne intelegem, este primul segment de monitoare de gaming ultrawide al celor de la Huawei, care si-au deschis calea, astfel, pe un nou sector de piata. In mod normal, in momentul care vezi un brand intrand pe taramuri noi, ai asteptarile mai scazute. Sau, te astepti sa existe cateva probleme, evidente, de inceput. Nu este cazul pentru Huawei si lansarea lor de monitoare de gaming.

Ideea este ca din momentul in care un brand intra pe plaja de monitoare de gaming, si parasuteaza tuturor devoratorilor de tehnologie nu monitoare de 1080p de 144Hz si 240Hz, ci UltraWide de 165Hz, atunci stii ca acel brand chiar a lucrat in spate inainte de aceasta lansare.

Si iata de ce nu prea gasesti hibe la Huawei MateView GT.

Sa vorbim de monitor

Noul HUAWEI MateView GT 34” este disponibil în două variante, cu și fără SoundBar, și dispune de un ecran ultra-lat curbat de 34 de inci, care acceptă o rată de refresh de 165Hz.

Cu HUAWEI MateView GT, Huawei oferă consumatorilor un monitor și mai puternic și mai eficient, ducând experiența jocurilor și divertismentului la un nou nivel. În timp ce HUAWEI MateView GT 27″ dispune, de asemenea, de o rată impresionantă de refresh tot de 165Hz și o curbură a ecranului de 1500R. Ca un nou membru al liniei Huawei, HUAWEI MateView GT continuă spiritul inovator al seriei Mate și introduce din nou conceptele de top și inovații tehnologice ale industriei, oferind caracteristici mai bune, mai profesionale și mai eficiente.

Si stai, pentru ca o sa vorbim si de preturi, si o sa aflii ca poti avea un UltraWide de 165Hz la doar 1900 RON. Asta in conditiile in care alte branduri aduc la pretul de 1500 RON doar 75Hz la un ultrawide.

Porturi multe, HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, si incarcare cu USB Type C. Incarcare Type C pentru un monitor ultrawide? Well, da!

Am testat monitorul in doua tipuri de jocuri: FPS si MMORPG. Pentru FPS am ales noul controversat Battlefield 2042, iar pentru MMORPG am mers pe Bless Unleashed. Fenomenala experienta. A fost frapant pentru retina si pentru ca testam pentru prima oara un UltraWide. Dar hai sa ne gandim cati avem ultrawide-uri acum. Cred ca putini. Impactul ar fi acelasi, si ideea principala aici este cum iti schimba perceptia in jocuri, FOV-ul aducand ceva diferit in experienta de gamer.

Sa nu mai zic de utilitate, pentru ca workspace-ul tocmai a devenit aproape triplu. Si uite cum faci multi-tasking pe un singur monitor, neavand nevoie de un triple monitor setup. Sau, daca esti editor foto-video, mai ales video, gandeste-te cat timeline ai, fara a fi nevoie sa dai zoom-in si zoom-out sau stanga-dreapta nonstop, ca pe un 1080p 16:9, atunci cand ai un proiect mai lung.

Soundbar? Touch pentru volum? Da!

În plus fața de HUAWEI MateView GT 27″, HUAWEI MateView GT 34” oferă și opțiunea unui SoundBar inovator care combină meticulos difuzorul și suportul de sprijin al ecranului într-unul singur și include două difuzoare cu sunet stereo 2.0. Fie că este folosit pentru jocuri sau videoclipuri, utilizatorii vor beneficia de funcția de sunet surround. Panoul tactil RGB care se regăsește pe SoundBar oferă nu numai un efect de iluminare personalizabil, dar permite utilizatorilor să regleze cu ușurință și volumul, cu ajutorul unui singur deget, combinând perfect estetica cu utilitatea, creând o experiență plăcută pentru utilizatori.

Pe scurt

HUAWEI MateView GT 34”

  • 34”
  • 21:9, 3440X1440
  • Imagini 3K
  • 165Hz
  • Pret: 2299 RON fara soundbar, 2599 RON cu soundbar

HUAWEI MateView GT 27”

  • 27”
  • 16:9
  • Imagini 2K
  • 165Hz
  • 1899 RON

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero
Community: Comunitatea Huawei

Redactat de: Werty

Werty

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI