Werty

CALIFICTESTT

AllStars si Infinite reprezinta Romania la CEE $20,000

AllStars si Infinite reprezinta Romania la CEE $20,000


Turneul revine la editia a doua

Si iata ca turneul organizat de cehii de la eSuba revine, sponsorizat de Intel, cu un premiu de $20,000. Cu toate acestea, pana sa vedem o echipa din Romania reprezentandu-ne acolo, a fost de datoria echipei Romanian Esports League sa organizeze calificarile nationale, precum anul trecut. Nu doar Romania, ci si alte 18 tari pe langa noi au beneficiat de calificari nationale, hostate de catre organizatorii locali.

unnamed

Ne vom intalni cu reprezentantele din: Albania, Kosovo, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntengru, Serbia, Slovania si Ucraina.

Fata de anul trecut, prizepool-ul a crescut de la $15,000 la suma actuala, deci o marire de $5,000, dar si un numar mai mare de tari participante, alaturandu-se inca 4. In 2020, GameAgents erau echipa din Romania care reuseau sa obtina locul 4 si suma de $1,000.

Romania si-a aflat reprezentantele de anul acesta

Mai jos aveti grupele reprezentate, cu rezultate incluse. In urma grupelor si playoff-ului, Infinite si AllStars, castigatoarele grupelor, au si reusit calificarea la CEE.

ac016a007a941d385b78d984e11b5c5a

De notat sunt urmatoarele:

  • Grupa A: suxeN s-au descurcat excelent pe Inferno, ducand Infinite in overtime.
  • Grupa A: GameAgents au invins OneTap de 2 ori in aceeasi zi in BO1, pe Dust2.
  • Grupa B: Quantum Prodigy au invins Nexus in meciul de deschidere, reusind sa ii trimita in lower bracket.
  • Grupa B: AllStars au invins Quantum Prodigy la 2 runde, pentru a se califica direct in playoff.
  • Grupa B: Quantum Prodig au securizat a doua victorie in fata Nexus in decider, iesind din grupa ca underdogs si eliminand titrata echipa de smarald.

Playoff-ul:

Lupta AllStars – GameAgents se arata ca fiind una interesanta, intrucat Agentii au dovedit in ultima perioada ca au rezultate bune in scena nationala si internationala, dar AllStars au trecut invingatori. In cealalta parte a bracket-ului, Quantum Prodigy parea ca nu doresc sa lase momentumul de cu 2 zile inainte cand invinsesera de 2 ori Nexus, dar au cazut in fata Infinite care s-au consolidat enorm in ultima perioada.

ece0a04268e58e8317ea0450ec34d8f2

Asadar, AllStars si Infinite ne reprezinta la CEE 2021.

Sursa: Liquipedia

Werty

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI