Werty

AllStars Gaming fondează două noi echipe

AllStars Gaming fondează două noi echipe

Inca de la formarea organizatiei AllStars Gaming 🇷🇴 i-am vazut pe acestia foarte implicati in formarea mai multor echipe care sa lupte fie pentru titluri, precum echipa Main, fie pentru dezvoltarea tinerelor talente si a organizatiei, precum fostele academii sau echipe de tip “Prodigy“. Am vazut destule echipe de acest tip care sa arate lumii jucatori tineri si talentati care sa primeasca diferite sanse in echipe mai bune sau sa fie observati pentru viitor, dar logevitatea acestor echipe a fost intotdeauna indoielnica, intrucat AllStars 🇷🇴 au avut batai de cap in gasirea unui line-up constant si care sa poata ramana sub numele organizatiei. AllStars 🇷🇴 au intrat in anul 2023 cu o singura echipa pe partea de CS:GO, mai exact cea principala, dar si acolo problemele in line-up erau in plina desfasurare, dar acum dupa rezolvarea acestora echipa romaneasca revine la vechile obiective in legatura cu academiile, aducand doua noi echipe ce se anunta a avea destul de mult potential, line-up-urile acestora aratand in felul urmator:

AllStars Red Prodigy 🇷🇴

  • IGL: George “startender” Nicolae 🇷🇴 (17 ani)
  • AWP: Gabriel “-bisquite” Pușa 🇷🇴 (17 ani)
  • Entry fragger: Codrut “rolk” Dragomir 🇷🇴 (13 ani)
  • Rifler: Matteo “Gogoasa” Ichim 🇷🇴 (16 ani)
  • Lurker: Cosmin “bumăr” Iordan 🇷🇴 (21 ani)

AllStars Blue Prodigy 🇷🇴

  • IGL & AWP: Vasilescu “erk11” Erik 🇷🇴 (19 ani)
  • Entry fragger: Patrascu “kickdown” Alexandru 🇷🇴 (15 ani)
  • Lurker: Neculaie “zEKING_AVION” Cristian 🇷🇴(22 ani)
  • Support: Szikszai “raiden” Fabian 🇷🇴 (20 ani)
  • Rifler: Iclozan “sensey” Eduard 🇷🇴 (15 ani)

În scopul de a afla mai multe informații despre cele două echipe, redactorii werty.ro i-au adresat manager-ului celor de la AllStars 🇷🇴, Motion, câteva întrebări:

Sudi: Care sunt obiectivele celor două echipe?

Motion: Scopul celor două echipe este de a ajuta tineri jucători să ajungă cunoscuți în scena națională și pentru a crește aria de jucători pe care lumea să îi poată urmări. De asemenea, dorim să le oferim șansă de a petrece timp cu un coach profesionist, Shockwave, pentru a învăța mai multe de la el.

Sudi: Unde îi vom putea urmări pe aceştia jucând?

Motion: Băieții vor participa în următoarele sezoane de ESEA și SCL și în cât mai multe qualifiere naționale sau internaționale posibile.

Sudi: Unde vezi această echipă la finalul anului 2023?

Motion: Sper ca echipa să rămână cât mai mult împreună și ca jucătorii să se înțeleagă cât mai bine pe parcursul timpului petrecut aici și până la finalul anului îi văd punând probleme organizațiilor mari din țară și plasați undeva în ESEA Main.

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI