Werty

23412-1

Aghanim’s Labyrinth aduce un nou Battle Pass in DOTA 2

Screenshot 42 1

Aghanim’s Labyrinth vine cu un nou Battle Pass in DOTA 2


În urmă cu câteva zile, Valve a venit cu o actualizare majoră în jocul Dota 2, cu un nou Battle Pass sezonier cu multe premii și totodată, cu un eveniment de tipul “custom game mode”.

Screenshot 45

Dota 2 Aghanim’s Labyrinth Event Game

Cea mai recentă actulizare a jocul Dota 2 revine cu o altă versiune a modului de joc personalizat, Aghanim’s Labyrinth. Întreaga comunitatea Dota 2 poate să joace acest mod de joc, totuși, doar cei care vor avea battle pass-ul cumpărat, vor putea debloca o listă exclusivă cu eroii, unii moșteniți prin creșterea nivelului de la battle pass. În consecință, echipe de câte patru jucători vor fi însărcinate să exploreze The Continuum Vault, unde se vor confrunta cu diferite surse ale răului primordial. De asemenea, acest joc de tip eveniment include anumite săli de alegere atrăgătoare și ciudate.

Screenshot 44

Dota 2 Aghanim’s Labyrinth Battle Pass Weekly Quests

Cei care posedă un battle pass pot câștiga battle points, completând diferite misiuni săptămânale. Odată ce au atins cele 18 stele pe săptămână, jucătorii primesc patru recompense Aghanim’s Helping Hand. Acestea ajută la creșterea în nivel a battle pass-ului, pentru a revendica nenumărate premii.

New Aghanim’s Immortal Treasures 

Screenshot 46

New Aghanim’s Ageless Heirlooms

Screenshot 47 1

New Aghanim’s Continuum Collection

Screenshot 48 1

Pe lângă premiile enumerate mai sus, de tip seturi, sunt prevăzute și alte premii, cum ar fi, de tip sunet, emoji și multe premii legate de îmbunătățirea conversațiilor din Dota 2.

Drow Ranger Arcana și Mirana Persona

Cele mai așteptate și cele mai dorite premii ale acestui battle pass sunt arcana de pe eroul Drow Rager și persona de pe Mirana, care pot fi deblocate la nivelul 333, respectiv nivelul 135.

Screenshot 49
Screenshot 50

Sursa: GINX Esports TV

Redactor: Șendruțiu Roberto-Ionuț

edi2o9

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI