Werty

12312L

AdeX se alătură unei echipe internaționale ca main AWP

00prospects

AdeX se alătură unei echipe internaționale ca main AWP


Jucătorul român va fi AWPer-ul echipei

Fostul superstar al echipei Quantum Prodigy este gata să își înceapă aventura internațională. Adex, unul dintre jucătorii de mare perspectivă ai României, va face parte din noua academie a 00Nation, fosta organizație Nordavind DNB. Jucătorii au fost anunțați prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare ale echipei secundare, aceasta numindu-se 00Prospects.

A fost clar o oportunitate pe care nu o puteam rata, dar nu aș fi ajuns aici dacă nu era scena de la noi și, bineînțeles, foștii mei coechipieri.

Am reușit să mă dezvolt cu ajutorul tuturor celor care au fost în preajma mea și vreau să le mulțumesc pentru experiențele noastre împreună. Simt că acesta era următorul pas pe care trebuia să îl fac pentru a mă dezvolta și de abia aștept să demonstrez ceea ce pot și pe scena internațională. Sunt sigur că veți vedea prestații frumoase din partea echipei cât de curând,

…..TUNE IN FOR THE MATCHES

adex, 00prospects

Lineup 00Prospects:
?? adeX
?? spooke
?? vHw
?? LaX
?? Jimbo
?? Rytter (COACH)

Lineup-ul precedent nu a impresionat

00Prospects, academia 00Nation, este deja la al doilea lineup testat. Din echipa inițială au fost păstrați norvegianul vHw și suedezul spooke. Rytter, antrenorul 00Prospects, a declarat că schimbarea s-a produs în urma rezultatelor slabe din TeliaLigaen.

„Am ajuns la concluzia că echipa precedentă și-a atins limitele iar schimbările erau necesare pentru a putea continua.”

Dennis „Rytter” Rytter
declaratie coach 00prospects rytter

Sursă: Twitter.com/00Prospects

Redactor: Andrei Toader

jesemE

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI