Werty

AdamS părăsește Nexus Gaming

AdamS părăsește Nexus Gaming

Nexus Gaming 🇷🇴 a făcut parte din cercul echipelor mai tăcute în perioada de transferuri. Pentru prima dată după destul de mult timp părea că echipa românească nu va căuta prea multe schimbări, luând în calcul Ranking-ul lor de pe HLTV, locul 63 mondial, dar și chimia care a părut una destul de puternică. Acest lucru nu a durat atât de mult, până la urmă, Nexus 🇷🇴 au făcut o prima schimbare readucându-l pe Xellow după plecarea lui MoDo.

Plecarea lui AdamS

Din moment ce această schimbare a venit aproape de începutul noului sezon, părea că Nexus 🇷🇴 se vor opri aici, iar echipa își va putea continua liniștită activitatea cu actualul line-up. Cu toate acestea, nu s-a întâmplat ceea ce credeam noi, deoarece echipa românească a debutat ieri în CCT North Europe Series 6 fără AdamSReuS a fost jucătorul care l-a înlocuit pe rifler, dar această mică schimbare a ridicat suspiciuni în rândul oamenilor care au urmărit meciul.

image 30

Nu era ceva foarte îngrijorător, putea fi doar o problema tehnică sau personală pentru jucător, iar această problemă să-l fi împiedicat să ajungă pe server, așa că totul a revenit în liniște, până astăzi. Nexus Gaming 🇷🇴 au spart gheața cu un anunț neașteptat, la ora 13:00 pe dată de 19 iulie, plecarea lui AdamS a fost confirmată.

Viitorul lui AdamS

Totul a apărut ca o surpriză, Adam a fost mereu un jucător care să demonstreze că este în stare de multe și a adus rezultate la Nexus Gaming 🇷🇴, dar, totuși, a plecat. Este posibil ca această plecare să fie, de fapt, un transfer internațional, deoarece echipa românească a spus pe social media următoarele cuvinte:

“AdamS își va continua cariera într-o echipă internațională după un timp bun petrecut alături de noi”

Statisticile lui Adam arată foarte bine pentru ultimele trei luni, așadar o mutare la o echipa internațională de Tier 2 pare a fi destul de plauzibilă. Jucătorul a adunat 74 de hărți și un rating de 1.11, toate acestea într-o perioadă în care Nexus Gaming 🇷🇴 nu au mai prins la fel de multe meciuri că la începutul anului.

image 31

Ce urmează pentru Nexus Gaming

Este greu de spus pe cine vor aduce Nexus 🇷🇴 în noul lor line-up, având în vedere că sunt destul de mulți jucători liberi de contract în România. Sunt destul de multe opțiuni pentru care pot opta aceștia, iar timpul lor este destul de limitat, deoarece sunt în acest moment parte dintr-o competiție și, cu siguranță, mai urmează și alte invite-uri.

image 32

Din moment ce nu există niciun leak în legătură cu această temă, nu știm ce pistă să urmăm în specularea înlocuitorului lui AdamS, dar cea mai apropiată varianta la ora actuală bănuim că este ReuS. Jucătorul român a evoluat ultima dată pentru Nexus Academy 🇷🇴, așadar a stat aproape de organizație, iar rezultatele individuale din meciul jucat versus Espionage 🇩🇰 au arătat destul de bine, chiar dacă echipa a fost învinsă categoric.

image 33

În acest moment putem doar să așteptăm noi informații din partea leak-erilor sau a organizației în sine, dar până atunci este cert că line-up-ul celor de la Nexus Gaming 🇷🇴 arată astfel:

  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu 🇷🇴
  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu 🇷🇴
  • Cristi ‘smekk-‘ Flutur 🇷🇴
  • Adrian ‘Xellow’ Guță 🇷🇴
  • ?

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI