Werty

-adams

AdamS- paraseste echipa Nexus Gaming

Nexus Gaming 2020 infobox 1

AdamS- paraseste echipa Nexus Gaming


d
232

Pe data de 2 August cei de la Nexus Gaming ?? au făcut oficială adiția lui AdamS- noului lor line-up, iar astăzi, aproape 2 luni mai târziu, jucătorul român a anunțat printr-o postare pe contul său de Twitter faptul că nu va mai evolua alături de Nexus ??:

AdamS- a făcut această informație oficială înaintea meciului celor de la Nexus împotriva suedezilor de la Lilmix, astfel Nexus apelând la un stand-in rapid pentru meciul respectiv, iar acum fiind nevoiți să între în căutarea unui înlocuitor care să poată ajuta echipa în cel mai scurt timp.

Performanțele lui AdamS alături de Nexus

În aceste aproape 2 luni AdamS a evoluat în 37 de hărți pe hltv și probabil încă dublu în turnee ce nu se aflau pe cel mai cunoscut site de meciuri din lumea Counter-Strike-ului, iar în aceste hărți romanul a ajuns la un rating overall de 1.04.

image 2

Printre performanțele importante ale celor de la Nexus Gaming ?? din ultima perioadă se numără câștigarea ediției cu numărul 3 de ROPL Stars, meciurile din calificările pentru RMR, calificarea în play-off-ul Esea Advanced, locul 4 în EPL și multe altele, la toate acestea AdamS având un rol important.

Sursa: Twitter.com

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI