Werty

AdamS devine noul jucător al celor de la Movistar Riders

AdamS devine noul jucător al celor de la Movistar Riders

Pe data de 19 iulie, Nexus Gaming au anunțat faptul că AdamS nu va mai face parte din line-up-ul echipei pentru sezonul următor. După transferuri precum iM la NAVI, Regali la OG Esports sau FNK la Sprout Academy, părea că România nu va mai trece prin atât de multe schimbări, având în vedere că Nexus Gaming și-au găsit un line-up stabil, iar alte echipe erau și ele foarte aproape de concretizarea formațiilor. 

AdamS la Movistar Riders

În anunțul de despărțire al celor de la Nexus Gaming a fost menționat și faptul că jucătorul român cu cetățenie spaniolă se va muta într-o echipă internațională, acesta fiind principalul motiv pentru care a părăsit organizația din România. Se pare că, în cele din urmă, aceste vorbe s-au adeverit, iar cei de la Movistar Riders au anunțat destul de rapid transferul jucătorului nostru, dar nu înaintea câtorva leak-uri.

image 37

Având în vedere că line-up-ul celor de la Movistar Riders era deja complet, transferul jucătorului român nu părea realizabil. Cu toate acestea, se pare că echipa din Spania chiar și-a dorit să îl aducă pe Adam, deoarece, deodată ce contractul său cu Nexus Gaming a expirat, organizația străină a intrat pe frecvența, iar prin mutarea lui Dav1g pe banca de rezerve, venirea lui AdamS a fost făcută realitate.

La doar 15 minute după mutarea lui dav1g pe banca de rezerve, transferul lui AdamS a fost confirmat pe conturile de Social Media ale organizației din Spania. Pentru jucătorul român nu este ceva nou să joace alături de jucători străini, mai ales spanioli, acesta având deja experiență cu echipe precum VELOX sau GTZ Bulls.

Debutul lui AdamS

Vom avea de așteptat puțin până când să-l vedem pe Adam alături de noua sa echipă, întrucât Movistar Riders au fost invitați in THUNDERPICK World Championship 2023 EU Series, acolo unde vor debuta într-o săptămâna. NAVI Junior va fi prima adversară a echipei spaniole, iar meciul se va juca pe data de 30 iulie de la ora 14:00.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI