Werty

nexus ersin

7kick paraseste echipa Nexus Gaming, ERSIN devenind noul jucător al organizației românești

Nexus Gaming 2020 infobox 1

7kick paraseste echipa Nexus Gaming, ERSIN devenind noul jucător al organizației românești


d
232

Răduț “7kick” Dragoș Cristian este jucătorul care a primit statutul de try-out după plecarea lui Adam “AdamS” Marian, care în urmă cu aproximativ o lună și jumătate și-a anunțat despărțirea de Nexus Gaming ??, iar pe parcursul acestei săptămâni, Nexus a arătat interese în a-l înlocui pe acesta cu un nou jucător, care este chiar ERSIN, jucător ce a fost anunțat recent oficial pe platformele de social media ale organizației.

Istoricul lui ERSIN

Ersin “ERSIN” Chiriac este un jucător român de 20 de ani care pe parcursul carierei sale a evoluat atât în România la echipe precum RedFear ??, Quantum Prodigy ??, AllStars Gaming ?? și internațional alături de cei de la 00Prospects ??. ERSIN are deja strânse pe parcursul acestui an 20 de hărți jucate pe hltv, dintre care 7 sunt deja alături de cei de la Nexus Gaming ??, iar cea mai importantă performanță pentru el a fost de departe participarea cea în sezonul cu numărul 6 din WePlay Academy League. ERSIN a adunat în tot acest timp un rating total de 1.01 pe hltv.

image

Fostul jucător al celor de la 00Prospects ?? a participat deja la câteva competiții alături de Nexus Gaming, precum Esport Tour 2022 Series 3, ESEA Advanced și European Pro League care este în plină desfășurare chiar acum. În momentul actual line-up-ul celor de la Nexus Gaming ?? arată astfel:

Nexus Gaming ??

  • Cătălin-Ionuț ‘BTN’ Stănescu ??
  • Cosmin ‘ragga’ Teodorescu ??
  • Valentin ‘SEMINTE’ Bodea ??
  • Adrian ‘XELLOW’ Guță ??
  • Ersin “ERSIN” Chiriac ??

Sursa: liquipedia.net

Redactor: sudicsgo

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI