Werty

4 echipe cu români invitate în Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 2

4 echipe cu români invitate în Thunderpick World Championship 2023 Europe Series 2

Thunderpick revin cu o a doua serie de calificări distribuită regiunii europene pentru competiția lor masivă cu prize-pool de 500.000$Thunderpick World Championship este un concurs online care va începe la sfârșitul lunii octombrie și va avea ca participante mai multe echipe de valoare din Europa și nu numai. În trecut, aceiași organizatori au mai găzduit un astfel de Closed Qualifier în care au fost invitate tot 4 echipe cu jucători români, dar, din păcate, niciuna nu a obținut un loc de calificare.

Ce echipe au fost invitate

De această dată doar două dintre cele patru nume anterior invitate într-o precedentă competiție se regăsesc și pe actuala listă. Movistar Riders și Let us Cook nu au mai fost invitate, echipa din Spania din cazua schedule conflictului cu ESL Pro League, iar polonezii din cauza lipsei de performanță. Totodată, Nexus Gaming și Team Falcons sunt două nume care și-au păstrat locul pe listă și vor ridica amândouă steagul României, sperăm că mai sus decât ultima dată.

Celelalte două echipe invitate sunt ceva mai interesante, deoarece TSM, nouă echipa a lui MoDo, va avea ocazia de a debuta alături de acest nou line-up chiar în această luptă pentru o calificare importantă, iar șansele lor arată destul de bine. Ultima echipă cu un jucător român integralist fiind OG Esports, echipa lui Regali care caută în continuare gloria și are ocazia de a o găsi chiar aici, având și avantajul de a fi invitată direct în Playoffs.

image 2

Când vor debuta jucătorii români

Prima echipă care va apărea pe server în această competiție va fi chiar cea mai așteptată, TSM, care au ocazia să deschidă această competiție pentru țara noastră. Echipa lui MoDo nu are un adversar ușor, fiind nevoită să întâlnească Fake Natty, trupa braziliană a lui Coldzera care se prezintă destul de bine înaintea acestui turneu. Meciul va fi live mâine, 4 septembrie, de la ora 14:00.

image 3

A doua zi după acest meci urmează și duelul celor de la Nexus Gaming cu ALTERNATE Attax, echipă pe care a tot întâlnit-o în ultimul timp, iar rezultatele au mers în ambele părți în mod egal. Nexus Gaming revin după o apariție la IESF 2023 Iași unde 4/5 jucători ai echipei au reprezentat naționala României, iar acum par pregătiți să revină în lumea competițională în formația lor clasică. Meciul se va desfășura marți de la ora 14:00.

image 4

Team Falcons vor fi echipa care va închide această etapă pentru România, urmând să joace miercuri împotriva celor de la Zero Tenacity. Coincidența face ca echipa din Bosnia este chiar cea care a învins Team Falcons în precedenta ediție a acestui concurs. Având în vedere că LauNX nu a putut participa la IESF, pare că echipa sa a avut parte de mult practice și ar trebui să fie pregătită pentru o revanșa, dacă nu chiar o calificare.

image 5

Despre OG Esports nu sunt prea multe de spus, aceștia au de așteptat până la finalul fazei de Play-In pentru a intra în acțiune. Echipa lui Regali este a patra cel mai bine cotată din tot turneul, așadar calificarea ar trebui luată în calucul pentru lotul internațional.

sudicsgo

COMPETITII
esportskings
ULTIMELE STIRI