Werty

🔴Major Live Updates: Românii sunt pregătiți de calificare

🔴Major Live Updates: Românii sunt pregătiți de calificare

Rezumat:

— iM scrie istorie și se califică în Champions Stage la ultimul Major din CS:GO!
— Echipa lui iM este deja cu un pas în Champions Stage după ce câștigă pick-ul celor de la Apeks 🇪🇺.
GamerLegion 🇩🇪 câștigă VETO-ul și pornesc în drumul spre Champions Stage.
— După o prestație sub așteptări, Into the Breach 🇬🇧 sunt trimiși la scorul de 2-2, acolo unde pot întâlni nume precum NAVI 🇺🇦 sau FaZe 🇪🇺.
Liquid 🇺🇸 obțin o victorie pe ultima sută de metri pe prima hartă, punându-i pe Into the Breach 🇬🇧 sub presiune.
Into the Breach 🇬🇧 sunt pregătiți să îi întâlnească pe cei de la Liquid 🇺🇸 pentru calificarea în Legends Stage.

Werty Livestream

Live updates:

iM devine primul român calificat în Champions Stage — 23:15

GamerLegion au reușit! Echipa lui iM învinge și pe Overpass, iar aceștia sunt calificați acum în Champions Stage, mai exact în sferturile de finală

GamerLegion triumfă în drumul spre Champions Stage — 22:42

Așa cum era de așteptat, cei de la GamerLegion 🇩🇪 nu au dezamăgit pe propria harta, cel puțin nu in primul half. Echipa lui iM a intrat pe Overpass așa cum a făcut-o și pe Ancient, cu scorul de 10-5. Mai sunt necesare doar 6 runde pentru sferturile de finală și pentru a juca pe marea scenă din Paris, la ultimul Major din CS:GO.

GamerLegion au făcut pasul decisiv către Champions Stage — 22:00

Deși Ancient-ul a fost map pick-ul celor de la Apeks 🇪🇺, se pare că inspirația a fost de parte celor de la GamerLegion 🇩🇪 care au obținut o victorie lejeră la scorul de 16-6. Totul se joacă în acest moment pe harta echipei lui iMOverpass, acolo unde s-au descurcat extraordinar de fiecare dată.

iM este, de asemenea, pe drumul bun, acesta obținând un scor de 21-12 și rating de 1.47. În cazul în care iM are parte de o harta bună și pe Overpass ar putea trece pe locul 1 la Rating overall la Major, depășindu-l chiar și pe ZywoO.

GamerLegion intră hotărâți pe Ancient și conduc la pauză — 21:40

După ce Apeks 🇪🇺 au ales harta Ancient, părea că aceștia ar fi putut învinge, dar se pare că iM alături de echipa sa reușesc rezultate surprinzătoare. După o primă parte dominată aproape total încă de la început, GamerLegion 🇩🇪 dau senzația că vor să ajungă în Champions Stage. Formația internațională va intra pe partea de Terro cu un avantaj de 5 runde, la scorul de 10-5.

GamerLegion fac rost de un VETO avantajos in debutul meciului versus Apeks — 21:07

Este deja ora 21:00, iar GamerLegion 🇩🇪 sunt pregătiți să îi întâmpine pe Apeks 🇪🇺 în meciul ce va trimite una dintre echipe direct în arena pentru Champions Stage. Echipa europeană a fost prima ce a ales, astfel harta numărul 1 va fi Ancient, în timp ce GamerLegion 🇩🇪 au mizat pe un Overpass, lăsând pentru Decider harta Vertigo.

iM este jucătorul român cu un rating de 1.33 overall la acest Major, iar GamerLegion 🇩🇪 sunt o echipă puternică ce se pot impune și pot ajunge în sferturile de finală ale ultimului Major din CS:GO.

1. Apeks removed Nuke
2. GamerLegion removed Anubis
3. Apeks picked Ancient
4. GamerLegion picked Overpass
5. GamerLegion removed Mirage
6. Apeks removed Inferno
7. Vertigo was left over
Into the Breach ratează calificarea pentru această seară, așadar urmează mâine meciul decisiv — 20:10

După ce Into the Breach 🇬🇧 au avut o prestație foarte solidă pe Overpass, se pare că pick-ul lor nu a fost unul la fel de inspirat. Anubis părea un loc unde jucătorii din UK ar fi putut duce totul în Decider, dar din păcate Liquid 🇺🇸 s-au impus. De la un Overtime în prima harta, Into the Breach 🇬🇧 au fost înfrânți cu 9-16 pe propriul pick.

Momentan nu se știe pe cine vor întâlni mâine Into the Breach 🇬🇧 în meciul de calificare sau eliminare, dar urmează să aflăm foarte curând. Printre echipele de la pool-ul de 2-2 se numără nume precum Ninjas in Pyjamas 🇪🇺FaZe 🇪🇺 și NAVI 🇺🇦.

Următorul meci al unui român este cel al lui iM și GamerLegion 🇩🇪 versus Apeks 🇪🇺, bineînțeles, una dintre cele două urmând să ajungă și ea la meciul de 2-2. Această partidă este setată să înceapă într-o ora, la 21:00, dar se poate face o schimbare în funcție de finalul meciului FNATIC 🇪🇺 vs G2 🇪🇺.

Liquid rămân în avantaj și pe Anubis — 19:41

După ce au reușit să facă un comeback interesant pe Overpass, cei de la Liquid 🇺🇸 rămân în avantaj și la pauză pe AnubisLiquid 🇺🇸 au început pe partea de CT, așadar au reușit să își procure un avantaj, iar cu scorul de 6-9, Into the Breach 🇬🇧 intră către half-ul al doilea, punându-i în dificultate pe jucătorii englezi.

Liquid întorc surprinzător harta și ajung la 1-0 — 18:53

După ce Into the Breach 🇬🇧 au dominat majoritar prima jumătate a hărții, cei de la Liquid 🇺🇸 au venit cu un răspuns pe măsură pe partea de CT și au reușit să împingă meciul către Overtime. Overtime unde, la limita, americanii au câștigat propriul pick și urmează să între pe teritoriul celor de la Into the Breach 🇬🇧Anubis.

Volt 🇷🇴 a fost unul dintre jucătorii care s-au ridicat cel mai mult, cu 28 de eliminări, primul în echipa să și al doilea în meci la acest capitol, depășit tot de AWPER-ul advers, oSee. Urmează un Anubis unde jucătorul nostru de obicei se descurcă, așadar Into the Breach 🇬🇧 pleacă cu prima șansă pentru a egala adversarii.

HALFTIME! — 18:00

Prima parte a seriei de hărți dintre Into the Breach 🇬🇧 și Liquid 🇺🇸 este deja rezumată, cu echipa lui volt 🇷🇴 fiind deja în avantaj cu scorul de 10-5. Echipa din UK urmează să între pe partea de Terro, dar avantajul pe pick-ul adversarilor este unul foarte important.

Momentan jucătorul nostru român prezent în acest meci este printre cei mai răsunători pe tabela cu 13 eliminări realizate, în timp ce pentru Liquid 🇺🇸 conduce oSee, cu 14 fraguri. Half-ul al doilea urmează să înceapă cu Into the Breach 🇬🇧 într-o formă mai bună.

VETO-ul este complet, iar meciul incepe! — 17:25

Meciul dintre Into the Breach 🇬🇧 și Liquid 🇺🇸 este foarte aproape de fluierul de start, iar cele 3 hărți din VETO au fost alese. Primul pick a fost al celor de la Liquid 🇺🇸 care au ales Overpass, iar în răspuns harta celor de la Into the Breach 🇬🇧 este Anubis, iar în cazul unei egalități, vom asista la un Inferno. Alegerea hărților s-a desfășurat astfel:

1. Liquid removed Vertigo
2. Into the Breach removed Nuke
3. Liquid picked Overpass
4. Into the Breach picked Anubis
5. Into the Breach removed Mirage
6. Liquid removed Ancient
7. Inferno was left over

sudicsgo

COMPETITII
TMW
ULTIMELE STIRI